Бидете и виде дел од нашето Пин Лојал Семејство!

Зачленете се во програмата за лојалност на пин петрол и со секој литар наточено гориво добивајте поени кои можете да ги искористите во нашиот маркет, ресторан и перални.

Пополнете и испратете го формуларот за да се зачлените
Задолжително внесете го вашето име и презиме
Задолжително внесете го бројот на вашиот мобилен телефон