Автоматизирана перална за автомобили, комбиња, автобуси и камиони​

Автоматизирана перална за автомобили, комбиња, автобуси и камиони​

Во рамките на “ПИН ПЕТРОЛ” можете да го исперете вашиот автомобил на 2 мануелни авто перални како и на најсовремена и единствена во градот автоматизирана перална на автомобили, со програм за миење и заштита со восок.

За компаниите и нивниот возен парк “ПИН ПЕТРОЛ” располага со автоматизирана перална за перење на комбиња, автобуси и камиони.

За камионите дополнително е обезбеден бесплатен паркинг простор во времетраење од 24 часа.