Супер маркет за сите Ваши потреби пред да тргнете на пат

Супер маркет за сите Ваши потреби пред да тргнете на пат

Супер Маркетот како дел од комплексот “ПИН ПЕТРОЛ” работи 24 часа и нуди богат асортиман на прехрамбени производи, како и безалкохолни пијалоци. Понудата е дополнета со голем избор на цигари од сите брендови и аксесоари за мобилни телефони.

Како дел од понудата на маркетот е и широката палета на моторни масла, аксесоари за автомобил, помошни алатки за автомобил како и сезонски производи.

Конкурентните цени го прават маркетот подеднакво корисен за секојдневно пазарење и ги исполнува сите Ваши очекувања и потреби пред да тргнете на пат.

Ве очекуваме!